2022. augusztus 14-15-16. Másnap, másnapután és megint másnap

A tegnap olyan sűrű volt, hogy csak pár percre tudtam leülni a naplóhoz. Rengeteg finomságot sütöttünk, ettünk, ittunk, énekeltünk, volt, aki sírdogált, mert azért ez mégicsak egy családi búcsúest volt. Így aztán a kutyákról alig esett szó, most hamar megírom a legfontosabbakat, este meg kiteszem majd a fotókat. A legfontosabb, hogy mindenki jól aludt. Szofika basset hound olyan boldogan röpköd, játszik, ugrándozik amióta megjött, hogy nyilvánvalóan boldog, hogy újra itt lehet.  Breki társaságát keresi, de Breki még Lola hatása alatt van egy kissé, de azért már volt egy pár kör, amit együtt futottak. Szofika beagle már megette a száraz zsemléjét, amit a gyomorsava ellen eszik minden reggel, Zsömi most is az ágyamban aludt, ráadásuk keresztben, mert ha hosszában feküdne, még el is férnénk, de ragaszkodik a keresztbe fekvéshez, hiába próbálom odébb toszogatni, köti az ebet a karóhoz. Mollikát is régi ismerősként köszöntötték a háziak, vígan vetette bele magát a kutyaéletbe. Brúnó jó kutya, mint mindig, Brúnó az a stabil pont, ahonnan a Földet ki lehetne mozdítani a helyéből. De Brúnó lassan férfivé érik, és Brúnó alfahím. Nem második, nem harmadik, nem negyedik, hanem első minden szitzációban. Még a falkavezérség tekintetében is. 
Kedd hajnal van, csak a legfontosabbakat írom: délelőtt megjött Léna és Zoé, Ági húgom is itt maradt, aztán szép lassan „becsörgedezett” a Macskaköz is: Sanyi, Söviék, apám, hatalmas adag brassóit készítettem a nagy tárcsán. Délelőtt megjött Gigi, mint kiderült, a gazdája Zolika osztálytársa volt a Vásárhelyiben. Utána Cöki érkezett, aztán elvitték Zsömit és végül este 7 körül Brúnót. És aztán megjött Fruzsi és elvitte Zolikát. Tőlük indultak ma hajnalban a repülőtérre. 
Most kedd reggel van, mindenki jól van, csendes volt az éjszaka, már kint játszanak. Szofika és Breki újra „más állapotban”, újra Frank Drebin-t és Jane-t játszanak. Jaj, Breki:) Cöki nagyot nőtt és nem komolyodott semmit, de azért egy picit mégis, Gigike kedves, rendkívül ápolt külsejű kutyus, Molli és Szofi is köszöni jól van. 
Mostmár késő délután van, kaptunk egy jó kis esőt – hihetetlen -, felfrissült minden. Összeszedtem pár fotót az elmúlt napokból, íme.

Zoé és barátai
Gigi fogadtatása
Kutyapancsi (Léna, Zoé)
Szökés Alcatrazból (Mikro M)
Gitározzak vagy tollaslabdázzak? (Barka)
Molly mint Lester (Addams family)
Szofi
Szofika
Szeret? Nem szeret? (Szofika)
Szeretem? Nem szeretem?
Szofika magánya
Kószálás az erdőben (Breki, Szofika)
Bajkál álmodozik
Óh, az ifjúság... (Cöki)
Délelőtti szieszta

Vélemény, hozzászólás?