A kutyákkal gyorsan telik az idő (Bogi és Szofi kutyanaplója)

Minenki jól van, jöjjön a lányok naplója! Sokkal több képet készítettek, de itt most nagyon döcög a net, így csak ennyit sikerült feltölteni.

„Ez egy hosszú nap volt. Már reggel hoztak egy Vizslát, akit úgy hívnak, Zsömi. Bogyó és Lesszi társaságában jól érzi magát, lehet azért, mert mind vizslák. Baltazár és Breki egy gödörben fekszenek. Bogyó is kipihente fáradalmait. Lesszi elég aktív mostanság. Ronáld rossz szemmel nézte, milyen jól kijönnek a vizslák. Lujzika sokáig aludt. Luna pihengetett, de igazán kiváncsi volt, ha történt valami. Aztán következett a csoportos pihenés. Múltkor, amikor itt voltunk, alig ismerhettük meg Lolát és Brúnót. Most úgy, megismertük őket, hogy több órán keresztül velünk feküdtek, persze közben fel-fel álldogáltunk. Nagyon élvezték és mi is. Ha véletlen elmentünk, rögtön nézték, hogy hova megyünk. Majd suhantunk egy kört tappancsos barátainkal. Ez követően nyaltunk egy kis szájízesítő csokoládé jégkrémet. Baltazárnak majnem sikerült elnyernie Szofitól. Lola nem örült, amikor a többiek is odajöttek hozzám. Már nagyon mozoghatnékuk volt, így következhetett a móka. Labdát dobáltunk, és szaladgáltunk. Persze mindig Brúnó kapta el a labdát. Igaz, néhányan meg se próbálták. A kutyik jól elfáradtak a játék hevében, de leginkább Brúnó, ezért nem tehettek mást, mint folytatni a délutáni sziesztát. Sajnos most elvitték Lunát, de egy kicsit mókáztunk legalább. Bogyó is izgatottan várja. Szofival azt vettük észre, hogy a velünk egy idős kutyákkal (kutya évbe)jobban megérttyük egymást. Lujzika éppen Kollival játszik.
Lujzika a házban pihent jó hosszú ideig. Egy jó kis helyet talált magának, egy dobozt. Lesszi nagyon okos kutya, még pacsit is adott nekünk, igaz nem elsőre. Zsöminek új legjobb barátja lett Bogyó. Baltazár olyan volt, mintha imádkozna. Nem véletlen, hisz ő ötös hittanból. Ülök és Lola épp mögöttem alszik, mivel álomba simogattam. Szofi pedig Brúnóval játszogat. Ronáld is álomba szenderült. Kolli Bogyóval is barátkozik. Lola és Brúnó nagyon megszokták egymás társaságát. Baltazár a kisebb termete miatt nem annyira tudta elkapni a labdát, de a lényeg a jókedv. Brúnó,Kolli és Lola futóversenyeztek is. Mi nagyon élveztük, hogy itt lehettünk. (Szofi szerint:Brúnó egy igazi kópé. Bogi szerint:Lola egy igazi csoda.)”

Vélemény, hozzászólás?