2022. augusztus 3. Bogi kutyanaplója

Bogi papírra vetette élményeit és az anyukája elküldte nekem, így a mai napló szerzője maga Boglárka:) A mai napról csak annyit: mindenki jól van, délelőtt megérkezett Baltazár, aki most van itt harmadszor, úgy láttuk, örömmel jött, 10 napig lesz itt. Nemsokára itt a vacsoraidő, most még lent vagyunk a Mexikóban, ilyenkor mindenki felélénkül és nagy közös játék kezdődik. És jöjjön akkor Boglárka naplója!
„Macskavári kutyapanzió
2022.08.01.
Ma voltam a Macskavári kutyapanzióban. Most 7 kutya volt ott meg egy bárány is. Abból 3 a Zoli kutyája. Dél körül mentem, és körülbelül 1 órát maradtam, de az alatt is sok minden történt. Játszottam a kutyákkal, királydinnyét szedtünk, aztán egy igazit ettünk. A fáknál arrébb tettem a slagot is. Hogyha elmentünk, a kutyák mindig követtek, csak néha az idős golden retriver Luna nem, bár akkor én sem mentem, mert rövid menetre ment Zoli. Fényképezőt is adott, hogy fotózhassak.
Először nem annyira értettem miért, aztán láttam az aznapi kutyanaplót az én fotóimmal, amiket a kutyákról csináltam. Luna többnyire feküdt, és úgy gondoltam olyan nyugodt, hogy csinálok vele egy szelfit, így csináltam is. Aztán láttam a kutyanaplóban, sőt a facebookon is, mivel Zoli kirakta.A kutyanaplóban írt rólam pár mondatot,
azt is, hogy boldog névnapot.
A kutyák, akik ott voltak (és bárány is)
India és Bajkál, Breki, Mira, Brúnó, Csoki, Luna (töbnyire feküdt) és Barka, az első birkavászon.
Legközelebb a barátnőm is jön. Zoli azt mondta, hozhatok más embert is. Úgyhogy megkérdeztem Szofit, mert ő is szereti a kutyákat. Nagyon tetszett, ha idősebb leszek, én is nyitok egy kutyapanziót.”

 


Játszunk (Baltazár, Luna)
Játszunk (Mira, Breki)
Árnyék? (Mira, Breki)
Meleg van, és hol van Vince?
Itt vagyok, máris intézkedek! (Mira)
Valaki rajzoljon le! (Csoki)
Pihenek (Kisbrúnó)
Gitár előtt, gitár mögött (Csoki, Barka)