2024. január 26. Macskavári üdvözlőlapok

Kedves Zoli!
Ma reggel arra ébredtem, hogy a bal felemen Floki, a jobb felemen Emma, a lábamnál Döncike szunnyad, te viszont nem voltál itt. Mire véljem ezt?
Anita

Kedves Anita!
Ma reggel arra ébredtem, hogy kint fekszem a nappali kanapéján. A éjjel kutyák kezdtek el rajtam mászkálni, ezért szedtem a sátorfámat és kimenekültem a nappaliba. Hiányzol!
Zoli

Kedves Gazdáim, Szeretett Családom!
Ma délután 14:35-kor megtámadtam a képen látható boxert. Ennek ellenére egészben vagyok, mert az illető boxer nem tekintette támadáshak akciómat, pedig minden mérgemet és bátorságomat beleadtam. Hát hogy’ lehet valakinek ilyen lógó pofája és egyáltalán, hogy lehet valaki ekkora? Igazságtalanság, de úgy látszik, bele kell nyugodnom, jobb, ha ti is belenyugosztok. 
Utóirat: azóta már összebarátkoztunk, a nagy, lapát nyelvével nyalogatott, én meg őt az én kis helyes nyelvecskémmel.
Janka

Kedves Gazdám, Barátom!
Remekül telnek a napjaim, de estére jártányi erőm nem marad, annyit játszunk. Esténként Zoli háromszor is lezavar az ágyról, de amikor nem figyel, akkor én újra fölmegyek. Anitától nem tartok, mert tőle valahogy nem lehet tartani. Olyasmiket mond, hogy Floki, inkább menj le az ágyról, meg hogy nem szabad, de olyan szelíd hangon mondja, hogy csak mosolygok rajta.
Floki

Édes Gazdám!
Boldog vagyok itt is, majd szétfeszít a tettvágy, reggeltől estig játszunk. A többiek egy idő után elkezdenek hangosan szuszogni, de én nem, ha valaki kidől mellőlem, játszok mással. Délután érkezett egy szép, szürke nagykutya, hát egész idáig ővele játszottam, de már ő is kidőlt. Tegnap éjjel fölmásztam Zoliék ágyára és ráléptem a fejére. Zoli erre kivonult a szobából. Nekem is léptek már a fejemre, ma is, de én nem vonulok ki a szobából, nem vonulok ki sehonnan sem. Vagyis mégis, innen majd kivonulok, ha végre jössz értem és hazaviszel. Mert otthon a legjobb.
Emma

Drága Terikém!
Azt hiszem, elég régen elmentél már, de az emléked azért egy cseppet sem halványult el bennem. A múltkor, amikor rád gondoltam, egészen elszomorodtam. Nem tudom, miért nem tudsz velem lenni, de azt tudom, hogy nemsokára újra együtt leszünk. Nagyon jól érzem itt magam, én vagyok a kicsik főnöke és Zoliék sokat dicsérnek, mert állítólag elhagytam a rossz szokásaimat. Hát voltak nekem rossz szokásaim, drága Terikém? Én nem tudok ilyenekről, de ha voltak, majd elmondod, ha már otthon leszünk végre.
Ödön

Kedves Gazdánk!
Mindketten jól vagyunk, rengeteg a dolgunk, ma nem szöktünk el. Zoli szerint ez a becsületünkre válik. Nem tudjuk, mi az a becsület, de valami jó dolog lehet, mert Zoli mindkettőnket nagyon megsimogatott.
Kyle, River

Szervusztok, itt vagyok, jól vagyok, kedves vagyok, okos vagyok, mindenkivel kedves vagyok és velem is mindenki az. Van itt egy csokoládékutya, Emma névre hallgat, teljesen kikészített, mert megállás nélkül játszottunk, birkóztunk, futkároztunk, valószínűleg Duracell elemeket evett vacsorára, mert nem fárad el. Jó éjt, mi lassan lepihenünk.
Gina

Kedves Péter Gazdám!
Mindenki nagy örömmel fogadott, de valami bűzlik Dániában, mert Zoli nem enged ki a többiekhez a kertbe. Ezért kissé szomorú voltam, de nem sokáig, mert bejöttek a többiek a házba. De azért itt se az igazi, mert Zoli valamért folyton rám szól, hogy nem szabad, mert a lábam még nem gyógyult meg. Pedig én már nem érzek semmit. Mármint a lábamban nem lelkileg.
Gréta 

Üdvözlünk benneteket! (Kyle)
Csatlakozom! (Floki)
Ismerkedés Ginával
Hármas egység (Gina, Emma, Floki)
Nézd Bajkál, beszéljünk, mint férfi a férvival! De Gina, mi nők vagyunk! (Bajkál, Gina, Kyle)
Mi vagyunk a férfiak Kyle-lal, ezek itt melletünk nők. (River, Kyle, Bajkál, Gina, India)
Vonatozás (Emma, Gina, Floki, River)
Eljött az igazság órája! Véged van rüszü! (Janka, Gréta)
Jesszusom! Széttép ez a tökmag! (Gréti)
Nem merek odanézni! Ödön, ne hagyj el! (Janka, Ödön, Gréta)
Köszönöm, Ödön, talán megússzuk! (Ödön, Gréta, Jamka)
Megkegyelmeztem nekik! (Janka)