2022. június 25. MAKF (Macskaközi Kulturális Fesztivál (összművészeti haddelhadd valódi teremőrrel – zárt körű rendezvény)

Mindenki jól van, a reggeli kötelező testmozgásait végzi, és készül a MAKF-ra, amelynek a kert állat lakói persze éppolyan fontos résztvevői, mint mi. India fahasábbal készül, Brunó a mesterien megrágott szalonnáját állítja ki, Zsömike bűvészmutatványokra gyúr, , hogyan tüntessen el ehető dolgokat az asztalról, Lizike labdazsönglőrködik majd, Bleki mint fogillúzionista mutatkozik be, akkor is látszik az alsó fogsora, amikor nem. Bajkál mint rendezvényszervező hasznosítja magát, az esemény biztonságáról ezúttal is Barka gondoskodik. Jönnek Liliék, Ágiék, Lénáék, Söviék, Sanyiék, Olgi, Tamás, Gulyóék, Andiék, és itt vannak Gyurka, Károlyi György csodálatos festményei, és persze Karcsi, aki mostmár mindig itt lesz. Mignon nézőként fog tündökölni. Jó mulatást mindenkinek! 

This Post Has One Comment

  1. Szabó Zoltán

    Szia, köszönöm a kedves szavakat, ez nem fizetős blog, csak úgy kedvtelésből írom és azért, hogy a kutyatulajdonosok minden nap hírt kapjanak kedvencükről.

Comments are closed.